Onze diensten

Ontdek hoe Smart Energy Control je kan helpen om slim, veilig en energie-efficiënt te wonen. Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende analyse!

Vergelijk energiecontracten

Door onze integratie met data van Fluvius, VREG V-test en CWaPE hoef je enkel je postcode, leverancier en contract te kiezen; alle parameters van je energiecontract en energiedistributeur worden automatisch ingesteld. Zo zie je precies wat je energie je kost (per dag, per apparaat) of opbrengt, en wat je op je maand- of jaarafrekening mag verwachten. Bovendien kun je je huidige situatie vergelijken met andere energiecontracten op de Belgische markt en bekijken of het tijd is om van leverancier of type contract te switchen, volledig afgestemd op je energiesituatie. Misschien is dat dynamische contract wel echt iets voor jou!

Gratis analyse en offerte

Begin met een volledig vrijblijvende analyse waarbij we jouw huidige energiesysteem evalueren en precies identificeren wat jouw behoeften zijn. Op basis van deze analyse bieden we een gedetailleerde offerte aan voor de optimale configuratie van jouw energiebeheersysteem.

Installatie van Home Assistant Controller

Wij verzorgen de plaatsing van de Home Assistant controller, het hart van jouw slimme energiebeheersysteem. Dit apparaat integreert uw diverse huishoudelijke systemen en apparaten, waardoor ze gemakkelijk te beheren zijn vanaf een centrale interface.

Configuratie en integratie

Onze service omvat de volledige configuratie en integratie van sturingen binnen jouw Home Assistant systeem. Dit zorgt voor naadloze automatisering en verhoogde efficiëntie in het gebruik van jouw energie.

Uitgebreide integratiemogelijkheden

Met toegang tot alle standaardintegraties die Home Assistant biedt, zoals vermeld op hun integratiepagina, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van verlichting en beveiliging tot klimaatbeheersing, zonnewering en media, jouw thuis kan volledig naar uw hand worden gezet. De primaire focus staat op energie maar the sky is echt the limit…

Apparatuur voor energieverbruiksmeting

Met geavanceerde tools zoals de P1-lezer, CT-clamps, en het uitlezen van het PV-omvormersysteem, bieden we nauwkeurige monitoring van jouw energieverbruik. Deze metingen zijn essentieel voor het effectief beheren en optimaliseren van jouw energieverbruik.

Unieke groene sturing van verwarmingstoestellen

Je elektrische verwarming of koeling wordt typisch aangestuurd met een thermostaat, waardoor er steeds aan jouw warmte- en comfortbehoefte wordt voldaan. Met SmartEnergyControl geven we hier een groene twist aan, waarbij de sturing naast je comfort ook rekening houdt met de opbrengst van je zonnepanelen en dynamische energietarieven. Dit kan zowel voor warmtepompen als accumulatiekachels. Zo kun je je woning inschakelen als een thermische batterij, zonder aan comfort in te boeten.

Integratie met verschillende domoticasystemen

Wij zijn experts in het integreren van Home Assistant met diverse domoticasystemen zoals KNX, Niko Smart Home, Loxone, Shelly en Qbus… Deze integraties stellen ons in staat om een op maat gemaakt systeem te creëren dat perfect past bij jouw specifieke woonomgeving. Maak eindelijk één toegangspunt voor al je systemen.

Prijstabel – zie ook webshop

ModuleEenmaligMaandelijksImage
ILSE module energiezuinige mini pc met SSD opslag, inclusief cloud backup service€ 365,00€ 3,00
p1 meter€ 30,00
p1 splitter€ 35,00
CT clamps (zigbee)€ 50,00
Zigbee module€ 40,00
Modbus RTU lezer € 60,00
integratie laadpaal€ 3,00
integratie thuisbatterij€ 2,00
integratie sturing verwarmingstoestel (wp, infrapaneel, boiler)€ 2,00
RGB lamp energieindicator€ 40,00
zigbee smart plug met energie meting per stuk€ 40,00€ 1,00
domotica integratie / tablet dashboardsofferte op maat

Bedrijven en overheden

We bieden flexibele opties die je kan aanpassen aan de verschillende behoeften van elk project.

Time and material

op aanvraag

Voor een oplossing op maat van je bedrijf. Je ontvangt een gedetaillerde, vrijblijvende offerte met duidelijke cijfers over besparingen.


SLA

garantie op besparing

Investeer slim zonder voorafgaande kosten! Wij bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om zonder initiële investering te genieten van energie-efficiëntie verbeteringen. In ruil voor 50% van de gerealiseerde energiebesparingen zorgen wij voor de volledige installatie en onderhoud van de benodigde systemen. Optimaliseer uw energieverbruik en bespaar op kosten, terwijl wij de investering dragen. Samen werken aan een duurzame toekomst.